Привіт усім. Питаю з надією, що тут знайдуться досвідчені люди. Планую викласти доріжку на подвір’ї, і вже зіштовхнулася з дилемою: купити плитку на ринку, де ціна нижча, чи брати в магазині/у виробника з гарантією? Начиталась уже й нарозпитувалась, але думки дуже різні. А я боюсь купити щось "дешево", щоб потім ще дорожче не стало… Тому питаю вас, хто вже мав справу: як ви обирали і де купували? І чи були якісь нюанси, про які краще знати заздалегідь?
@la2217596 Недавно вирішив облаштувати двір біля будинку і натрапив на чудову пропозицію – купити тротуарну плитку за вигідною ціною від 300 грн за м2 у компанії Планета2000. Я був приємно вражений не лише ціною, а й якістю матеріалу, що дозволило зробити доріжки дуже міцними та привабливими. Замовлення оформив швидко, а доставка краном-маніпулятором була дуже зручною – плитку підняли прямо до потрібного місця, що суттєво полегшило процес. Особливо сподобалися оптові знижки, адже я замовляв плитку для великої площі. Тепер наш двір виглядає сучасно і доглянуто, а сусіди вже розпитують, де купити тротуарну плитку такої якості. Радий, що обрав саме Планета2000, бо це поєднання доступності, сервісу і професіоналізму. Рекомендую всім, хто планує облаштування прибудинкової території.